T’ajudem a resoldre alguns dubtes

Us hem preparat algunes preguntes-respostes que segur que us poden ser útil per aquells dubtes que us poden sorgir. Per a més informació feu clic aquí.

Al realitzar la inscripció, cal anotar la intolerància i els organitzadors es preocuparan de facilitar-li la seva dieta personalitzada durant l’estada.

No. Estaran dirigides per monitors titulats de la casa de colònies El Collell.

Durant les activitats de dia no tenen la responsabilitat d’estar-hi, ja que els monitors de El Collell gestionen les activitats i en són els màxims responsables. Tot i això, es recomana que estiguin disponibles o a prop per si hi hagués algun problema (per exemple: que un jugador/a no volgués realitzar una activitat).

Les activitats nocturnes constaran de 3 grans activitats dirigides pels monitors de El Collell, on els equips podran participar-hi al seu gust, però l’entrenador/a és responsable del moviment dels jugadors/es entre aquestes activitats.

Tindran 3 grans activitats:

  1. Túnel del terror
  2. Camps 3c3 nocturn
  3. Cinema a la fresca

En cap cas els acompanyants es poden allotjar a la casa de colònies o realitzar les activitats amb els equips. Tampoc podran entrar a la casa, sota cap concepte. Veieu les opcions d’allotjament per a familiars fent clic aquí.

Envieu-nos un correu electrònic a info@totperlesport.cat i us ajudarem a realitzar aquesta gestió. També podeu consultar els allotjaments per a familiars.

Els equips jugaran un mínim de 4 partits de fase de grups i 2 o 3 en fase final o consolació.

En categories masculines cap jugador/a pot disputar un partit contra jugadors/es que no siguin de la seva categoria. Tampoc disputar el torneig en dos equips, ja siguin del mateix club o diferents.

En categories femenines es permetrà que una jugadora de categoria inferior, pugui disputar el torneig en dos equips del mateix club. Per exemple: una jugadora de categoria Benjamí, podria disputar el torneig Benjamí Femení i Aleví Femení.
No es permetrà jugar en dos equips de la mateixa categoria.

Una setmana després de realitzar el primer pagament, rebreu els talonaris a la direcció indicada a la inscripció. Són talonaris de 60 butlletes de 3 euros.

No té cap cost afegit, i no s’ha de tornar ni la matriu, ni les butlletes que no es venguin. Si els jugadors/es no el volen vendre, entren en el sorteig amb aquells 60 números de les butlletes que tenen.

Els delegats/des tenen un cost de 100 euros per tota l’estada, sempre i quan ja hi hagi dos tècnics inscrits. Si l’equip només disposa d’un tècnic i un delegat/da, en aquest cas no haurà de pagar res.

Si contracteu el servei de bus us vindrà a buscar a la direcció que indiqueu i si ho requeriu, també us tornarà al finalitzar el torneig. El servei s’ha de reservar amb mínim un mes d’antelació.

Si no arribeu al número mínim d’assistents, que és de 40 persones, hi ha dues opcions:

1- Unirem diversos equips que realitzen el mateix trajecte o similar per arribar al mínim de persones

2- Si l’equip ho demana, poden pagar el número de 40 places i el bus serà exclusivament per aquest equip

Els entrenadors/es han de pagar aquest servei ja que és extern a l’organització. Per tant seria un cost que si que han d’assumir.

Al dossier podeu trobar els preus dels busos en trajectes d’anada i tornada, i per persona. Els serveis d’anada i tornada, s’han de demanar a l’organització al correu: info@totperlesport.cat

Hi ha servei de bar tant a la casa de colònies com al camp de futbol. En el camp de futbol es fan entrepans freds i calents, i es poden comprar snacks, begudes, etc.

En cap cas és obligatori.

També disposaran del cinema a la fresca i els camps 3c3 nocturn aquella mateixa nit.

Els equips poden arribar a partir de les 17.00h, i fins a l’hora de sopar es rebran equips.

En cas de tenir algun incovenient o arribar més tard, no hi ha cap problema. Inclús hi ha l’opció d’arribar el segon dia a primera hora.

Els entrenadors/es disposen d’un buffet amb menjars més adaptats per adults.

Des de les 00:30h fins les 07:00h es demana silenci, i es controla el màxim possible que es realitzi per part de tots els equips.

No, es donen els premis col·lectius per classificacions.

Sí, el diumenge al finalitzar el torneig, es poden realitzar dinars. Amb reserva prèvia a través de la pàgina web de El Collell. El preu pels adults és de 15€ i pels nens és de 10€.

Per qualsevol problema que pugui sorgir a la casa de colònies, disposem de totes les assegurances i durant la competició la FCF els assegura, ja que els arbitratges són d’aquesta institució. A més, disposarem de servei d’ambulància medicalitzat durant la competició.

No, el darrer àpat és l’esmorzar del tercer dia. Es pot reservar a part a través de la pàgina web de El Collell.

Una setmana després del torneig es poden veure tots els partits gravats a la pàgina web: www.torneigcollell.com.

Tots els equips disposaran d’un mínim d’un partit.

Durant el tercer dia al matí, disposaran d’un servei de venda de fotografies de joc, a càrrec de l’empresa REMIMAGES.

Si. En totes les categories les places són limitades.